2015. január 14., szerda

Erős ellenfelekkel melegít a Kábel SE



Nagyon korán, már rögtön február elején (pontosabban nyolcadikán) megkezdi tavaszi menetelését a Kábel SE férfi kézilabda csapata az NB I/B-s bajnokság tavaszi idényében. A rajt előtt három héttel nem árt egy kis erőpróba.

Szombaton, vagyis január 17-én felkészülési torna keretében igencsak erős ellenfelekkel szemben mérhetik fel a gyarmati legények pillanatnyi technikai-taktikai „állapotukat”. A KTE-Kisokos kecskeméti gárdája ismerős lehet a szurkolóknak. Az egykor balassagyarmati színekben játszott, és a városban nevelkedett Ocsovai Zsolt irányításával dolgozó gárda november 22-én 28-23-ra nyert bajnoki meccsen Molnár Ferenc tanítványai ellen, és jelenleg az ötödik helyen tanyázik a Keleti csoportban. A „Hírös város” kézilabdázói igen egységes gárda benyomását keltették őszi vendégjátékuk alkalmával, de azon a találkozón a hazaiak részéről lényegében csak a házi gólkirályt, Szabó Tamást dicsérhette mestere.

A másik szombati rivális, ha lehet mondani, még a kecskemétieknél is erősebb együttesnek tűnik. A Szentendre KC ugyanis a második helyen várja a tavalyi folytatást az NB I/B Nyugati csoportjában. Náluk is akad egy kiemelkedő gólgyáros, Sutka Norbert személyében, aki második a csoport legpontosabban célzó lövőinek a listáján. Ám akad még klasszis a Duna-parti csapatban: Bendó Csaba és Doros Ákos rutinos fiúk a „szakmában”, sok-sok válogatottsággal, de ugyanezt mondhatja magáról az irányító-átlövő Józsa Máté is.
Egyszóval, aki szombaton délelőtt fél tizenegytől kilátogat a Városi Sportcsarnokban, nagyszerű sportélményben lesz része.
(A torna programja a plakáton olvasható.)
H.H.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése