2015. február 6., péntek

Jótékonysági bál Cserhátsurányban



A közelmúltban jótékonysági bált rendezett a cserhátsurányi Szent István Keresztény Általános Iskola. A rendezvény bevételét osztálytermi padok és tornaszerek beszerzésére fordítják.

A bál során előbb a diákok rendkívül színes, zenés-műsoros bemutatója szerepelt a programban. A „Macskák” című világhírű musicalből adtak elő részleteket, amely a közönség soraiban tapsvihart aratott. Ezt követően az intézmény hitoktatójának, Molnár Andrásnak Palóc Akusztik Jam névre keresztelt zenekara adott koncertet. Vagyóczky József esperes mondotta el az asztali áldást, és késő este megtartották az elmaradhatatlan tombolasorsolást.

Bóta Bernadett, a házigazda iskola igazgatója érdeklődésünkre elmondta, nagyon örül annak, hogy ezért a nemes ügyért, a tanulók oktatási színvonalának emelése érdekében ilyen példás összefogás történt. A közvetlen környezet ezáltal gazdagodik, és tökéletesen látszik, mennyi ember akar ennek a szűkebb környezetnek a hasznáért cselekedni. Köszönetet mondott továbbá mindazoknak, akik a bál szervezésében, előkészítésében és lebonyolításában közreműködtek – különösképpen a fő támogatóknak, Tácsik Bálintnak és a Nyugat-Cserhát Vadásztársaságnak.
H.H.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése