2015. február 5., csütörtök

EYOF után világbajnokság



Nem akármilyen tele van a tizenhat éves, hódeszkás balassagyarmati tehetségnek, Fehér Zsófiának. Nemrégiben még az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon versenyzett, a közeljövőben pedig a messzi Kínában a korosztályos világbajnokság megmérettetései várnak rá.

Az Alpokban fekvő ausztriai Vorarlberg tartományban megrendezett téli ifi-fesztiválon a hódeszkások versenyét eléggé befolyásolták az időjárási körülmények, a program is borult miattuk. Zsófi a krossz számban a 17. helyen zárt, a csapatversenyek során pedig a 13. pozíciót szerezték meg társával, Szász Csongorral.

-        Nagyon jó volt kint, és az sem vette el a kedvünket, hogy az időjárás miatt folyton más napokra kerültek át a versenyeink – mesélte Zsófi. – Úgy gondolom, hogy jól sikerült a szereplésem, ilyen eredményeket vártam magamtól. Legközelebb persze már nagyobb elvárásaim lesznek magammal szemben. Most már a március első felében, Kínában megrendezendő világbajnokságra koncentrálok, szeretnék majd a legjobb 32 közé jutni. Utána pedig majd meglátjuk, mit hoz a sors, egyelőre az a célom, hogy a lehető legtöbb versenyre el tudjak jutni.
Bakos László-Hegedűs Henrik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése