2015. március 22., vasárnap

Drogfogás Balassagyarmaton



Ha valaki azt gondolná, hogy ez a kies nyugat-nógrádi térség kevésbé mentes a kábítószerektől, íme, itt a legújabb ügy - Balassagyarmatról.

Az infonograd.hu internetes hírportál adta ki tegnap az információt – természetesen rendőrségi forrásokra hivatkozva – miszerint a héten kábítószert birtokló férfit csíptek fülön a zsaruk. A tájékoztatás szerint az illetőt a város belterületén ellenőrizték a járőrök – arról nem szól a fáma, hogy gyalogosan, vagy autóban ülve, mindenesetre a körülmények nem gépjárműre utalnak. A huszonkilenc éves gyarmati férfi a kezében egy kartondobozt tartogatott, és az ellenőrzés során a rendőrök annak tartalmának bemutatására kötelezték. Nocsak – figyeltek fel az egyenruhások, amikor kinyitották a dobozt -, „miféle nejlon tasakok ezek?” Bennük fehér por virított. Valamivel több, mint harminc grammnyi volt ez a különös anyag. Ám nem csupán ezek kerültek elő. Közel húsz dekagramm mennyiségben több tucatnyi fehér tabletta is „csillogott” a dobozban.

A rendőrök nem voltak rest, azonnal a kapitányságra szállították a férfit és szállítmányát. A szakértő pedig a lefolytatott vizsgálat alkalmával megállapította, egy új, pszichoaktív kábítószer forgalomba jutását akadályozta meg ez az akció. A bűnügyi osztály munkatársai őrizetbe vették az elkövetőt.
Vigyázzunk tehát, különösen a fiatalok, mert nagy valószínűséggel a hét végi zenés rendezvényeken árulta volna káros „portékáját” az elfogott fiatalember…
H.H.
(Képünk illusztráció)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése