2016. október 10., hétfő

Megállíthatatlan a listavezető

Balassagyarmati VSE – Berkenye SE 5-0 (2-0)
Balassagyarmat, 350 néző. Vezette: Péli (Bíró, Fekete)
BVSE: Földi – Illés, Gaál, Mboussi, Szandai – Szalánszki, Varga T. (Jónás 86.p.), Strehó (Pongrácz 79.p.) – Mátyás (Nagy G. 79.p.), Magos, Bódis (Molnár E. 83.p.). Edző: Lenkey Gábor.
Berkenye: Hisbéli – Németh D., Horváth, Kovács, Németh Á. (Varga J. 67.p.) – Mravik, Miklián (Porkoláb 58.p.) – Doman (Bőgér a szünetben), Sági, Greff (Rapcsák 79.p.) – Fábri (Monostori 89.p.). Edző: Bodonyi Béla.
Gól: Varga (31.p.), Bódis (36.p.), Magos (63.p.), Mravik (öngól – 76.p.), Szalánszki (84.p.).
Sárga lap: Horváth., Mravik.
Jók: Illés, Gaál, Varga T., Bódis, ill. Horváth, Mravik.

Kellemes, bár kissé hideg őszies időben kezdődött a forduló rangadója, és a hazaiak kezdettől fogva ráerőltették akaratukat az ellenfélre. Igaz, sokáig ez a főlény meddőnek bizonyult, és csak elvétve alakult ki helyzet Hisbéli hálója előtt, míg a másik oldalon egy-két kontraakció mindössze a BSE büntetőterületéig jutott el. Fél óra múltán a sokadik szögletrúgás aztán góllá érett, a hosszú oldalon jól helyezkedő Varga találatával szerzett vezetést az Ipoly-parti együttes. A különbséget hamar meg is duplázták, ekkor Strehó pontos kiugratását Bódis a kapust kicselezve értékesítette.
A második félidő hasonló játékot hozott, mint az első, azzal a különbséggel, hogy a berkenyeiek még a félpályán is alig jutottak át.  Mégis, csak nagy nehezen tudta tovább növelni a különbséget a BVSE, de a harmadik gólt gyorsan követte a negyedik is. A végén a vendégek nem kerülhették el a súlyos vereséget.
Lenkey Gábor: Magabiztosan nyertük a rangadót. Az őszi idény első fele véget ért, eddig teljesítettük a terveinket, és folytatjuk az utat céljaink elérése felé.
Bodonyi Béla: Csupán harminc percig voltunk méltó ellenfelei a balassagyarmatiaknak.

Hegedűs Henrik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése