2016. október 17., hétfő

Csók után a józanodás

Gyuri barátom kisebbfajta különlegességnek számított anno a szombathelyi tanárképző főiskolán. Azon kevesek közé tartozott, akinek sem kollégiumot, nem kellett igényelni, sem albérletet fizetnie, ugyanis helybéli lakos lévén az egyik lakótelepen élt családjával.
Egy hétfői napon, ahogy visszatértem hét végi „hazalátogatásomról”, az első előadás előtt Gyuri széles vigyorral várt rám és néhány haver csoporttársra a „C” épület nagyelőadója előtt. Rögvest a büfébe invitált bennünket, ahol egy frissítő kávé mellett ecsetelte nagy kalandját.
Képünk illusztráció
Szombaton ugyanis úgy döntöttek egy barátjával, hogy kiruccannak a szomszédos Kőszegre, hogy a helyi diszkóban töltsenek pár kellemes órát. Szépen-gyorsan pörögtek a másodpercek, s csúsztak le a boros kólák és tömény szeszek a torkokon, amikor Gyuri egy szőke szépséget pillantott meg a tánctéren. Nosza rajta, azonnal felbuzgott benne a férfiúi vér, s igéző szemekkel, minden csábító vonzerőt bevetve közelítette meg a hölgyet. Nemsokára már egymás mellett ropták a pergő ritmusokra, s minő szerencse, a zene egy lassú számra váltott át.
Nem lehetett kihagyni a lehetőséget. Gyuri lekérte a csajt, s ott ringtak a félhomályban. Menet közben nem beszéltek semmit, ellenben barátom úgy vélte, ideje, ha kezei elindulnak a lány különböző domborulatai irányába. Egyre lejjebb és lejjebb csúszott a tenyér a táncpartner hátán, s megállapodott a formás hátsón. Semmi visszautasítás, semmi felháborodás.
Kézenfekvő, hogy Gyuri ezen igencsak felbátorodott. Egy arra alkalmas pillanatban „lekapta” a hölgyet, azaz szenvedélyesen megcsókolta a duzzadó ajkakat. Vagy jó egy percig tarthatott a „smár”, Gyurinak felettébb ízlett is. Amikor szétváltak az ajkak, elismerő mosollyal várta a dicséretet, mire a csaj megszólalt:
- Mi van gyerek, kigyütt az érzis?!
No, eddig tartott Gyuri barátom bősz kőszegi udvarlása…
H.H.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése