2016. október 7., péntek

Kiütközött az osztálykülönbség

Balassagyarmati Kábel SE – CYEB-Budakalász 18-39 (12-19)
Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Földesi, Halász.
Kábel SE: Balogh – Kordics 1, Duzsi 4/1, Hortobágyi 1, BÉCSI 6/1, Tokai 3, György. Csere: Tucsek (kapus), Kajdy, Tihanyi 2, Pintér Á. 1. Vezetőedző: Győrffy Sándor.
A Budakalász legjobb dobói: Tóth 8, Rédai 6, Völker 6, Parrondo 5.
Hétméteresek: 4/2, ill. 3/3. Kiállítások: 6, ill. 10 perc.
Az eredmény alakulása: 6. perc: 3-4, 10. perc: 7-4, 16. perc: 8-9, 22. perc: 11-13, 43. perc: 12-26, 48. perc: 13-32, 57. perc: 16-37.

Igen erős ellenféllel néztek farkasszemet a Magyar Kupa második fordulójának hétközi mérkőzésén a Kábel SE játékosai, hiszen az NB I-es újonc budakalásziak látogattak az Ipoly-partjára. Ráadásul igen tartalékos összeállításban léptek pályára a hazaiak, hiszen a maródi Albert-Tóth mellett az állandó kezdőnek számító Gazdag és Dóczi neve sem szerepelt a jegyzőkönyvben, míg Székely egy percig sem volt a játéktéren. Ellenben a vendégek komolyan vették a találkozót, hiszen még a spanyol klasszis Parrondo sem maradt otthon.

Az első félidő nagy részében egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a balassagyarmati együttes, sőt, sokáig még vezettek is első osztályú ellenfelükkel szemben Kajdyék. Ezután azonban egyre inkább elhúzott a volt válogatott kiválóság, Horváth Attila által irányított társaság.
A második félidő valóságos rémálommá vált a gyarmatiak számára. Tizennyolc percen keresztül mindössze egyetlen találatot jegyezhettek, ellenben a Budakalász valósággal átgázolt rajtuk, negyedóra elteltével már közel húsz gól volt a különbség. A házigazdák rengeteg helyzetet kihagytak, amit kegyetlenül büntetett a vetélytárs, így a Kábel SE nem kerülhette el a súlyos vereséget.
A kép a Kábel SE - Székács KE mérkőzésen készült.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése