2017. szeptember 17., vasárnap

Megtört az idegenbeli átok

Tállya KSE – Balassagyarmati VSE 0-1 (0-1)
Múcsony, 50 néző, vezette: Valu (Benkő, Kulcsár).
Tállya: Tarr – Horváth B. (Balogh 75.), Molnár Zs., Paranai, Horváth N. (Lakatos 70.) – Kovács Sz. (Ondó 70.), Mihálszki, Lippai, Polényi – Bihari, Minczér. Vezetőedző: Pachinger János.
Balassagyarmat: Földi – Nagy G., Ficzere, Erdei, Szandai – Popovics, Bonivárt, Tihanyi (Nagy O. 46.) – Magos, Tóth P. (Molnár E. 83.), Bódis. Vezetőedző: Kis Károly.
Gól: Tóth P. (17.).
Sárga lap: Bihari (41.), Lippai (62.), illetve Erdei (42.), Bódis (58.).
Kiállítva: Molnár Zs. (40.), Popovics (78.).
Jók: Tarr, Paranai, Lippai, illetve Erdei, Ficzere, Nagy O., Tóth P.

A több egykori NB I-es játékost (Lippai, Minczér) felvonultató és ellenfelét kényszer-pályabérletben fogadó Borsod megyei alakulattal szemben már az első perctől kezdve támadó szellemben futballoztak a balassagyarmatiak. A lendületes játék már igen korán meghozta gyümölcsét, Tóth Patrik szemfülessége révén vezetéshez jutottak a vendégek. Ezután is sok-sok helyzetet dolgoztak ki Magosék, ám nem sikerült újra betalálni. Molnár kiállítását követően még nagyobb elánnal rohamoztak a nógrádiak, a második félidőben is végig uralva a mérkőzést. A hajrába érve Popovicsot egy olyan cselekedetért állította ki a játékvezető (mérgesen belerúgott a szögletzászlóba), amiért magasabb osztályban még sárga lapot is csak ritkán adnak, így a létszámegyenlőség miatt felbátorodó tállyaiak nagy nehézségeket okoztak a BSE védelmének, amely ezúttal tökéletesen zárt.
Tóth Patrik (9-es mezben) szerezte a győztes gól
Pachinger János: Játékosunk korai kiállítása alaposan befolyásolta a meccs menetét, ráadásul nagyon gyenge volt a helyzetkihasználásunk is. Itt az ideje már, hogy kikecmeregjünk a magunk ásta gödörből.
Kis Károly: Örülök, hogy végre eredményesen zártunk egy idegenbeli kirándulást, ráadásul kapott gól nélkül nyertünk. Támadásban akad még javulnivaló, de lépésről-lépésre egyre jobbak leszünk.
Hegedűs H.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése